Lindebjerg Design

Klassiska och moderna:
Det är i mitt sökande efter det tidlösa och klassiska uttrycket som jag har skapat detta skåp. Efter tio år med min egen inredningsbutik i Köpenhamn saknade jag en möbel som passade in med en enkel skandinavisk stil, och med min förkärlek för vackra franska vitrinskåp uppstod det en fusion mellan en gammal klassisk möbel och efterfrågan på en modern design flexibilitet och användbarhet.

Till det moderna hemmet:
Våra skåp är flexibla möbler med stor användbarhet. Det passar in lätt i det moderna hemmet, och på grund av de enkla färgerna kan det anpassas till boendets skiftande uttryck. Skåpet är inte bara en modern möbel i dag, designen med sitt enkla uttryck kommer hålla långt fram i tiden.

Hantverk med kvalitet och detaljer:
Trogen till den skandinaviska designen är hantverket gediget och kvaliteten hög. Därför har vi besökt många producenter innan vi hittade en som håller den höga nivå som vi vill ha. Det ska både ses och märkas att det är ett skåp gjort av människor, för människor. Att händer har hållit i träet, att fingrar har känt över träets yta för att känna var det ska slipas.

Ett annat element som är viktig i den skandinaviska stilen är respekten för naturliga material. Därför anar du träets fina struktur under färgen och det ger en fin och vacker textur. Våra skåp är gjorda av certifierat furu som säkrar en hög kvalitet och samtidigt ger skåpen deras unika och eleganta uttryck. Lättheten och den strama designen i våra skåp kommer att framhäva din personliga stil.

/Mona Henriksen, designer och ägare av Lindebjerg Design.

OBS!
Samtliga skåp från Lindebjerg är beställningsvaror och har en leveranstid på upp till 6-8 veckor.