Leveransvillkor

Alla produkter som visas i vår webshop finns i lager för omgående leverans så vida det inte framgår att det är en beställningsvara. Vi reserverar oss för slutförsäljning eller saldofel.

Vi levererar alla produkter inom Sverige, i samarbete med speditörer som Postnord och DHL till närmaste utlämningsställe.

Vi tillämpar enhetsfrakt om 99 Kr per order. 

Leveranstiden

Leveranstiden är normalt ca 2–5 arbetsdagar.

Ej uthämtade leveranser

Om du inte hämtar ut ditt paket från utlämningsstället så debiteras du för priset av returfraktkostnaden samt vår expedieringskostnad, för nuvarande 400 kr. Ej uthämtat paket räknas ej som hävning av köp. Du måste alltid meddela oss om du vill nyttja ångerrätt, reklamation, byte eller retur av din order.

Leveransbekräftelse

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post. Du får även en ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse i samband med att produkten/produkterna lämnar vårt lager.

Din försändelse skickas vanligen med DHL och du hämtar ditt paket på närmaste utlämningsställe - Service Point-ombud. När paketet har skickats från oss får du ett mail med sändningsnummer så att du själv kan följa din försändelse. När paketet har ankommit till utlämningsstället får du en avisering om detta. Om du har uppgett ett mobilnummer när du gjorde beställningen skickas aviseringen som sms. Om du inte har uppgett ett mobilnummer får du avisering per mail. Var noggrann när du uppger dina kontaktuppgifter. Vi ansvarar ej för problem som uppstår p.g.a. felaktigt angivna mail-, telefon-, eller adressuppgifter.

Transportskador

Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till vår kundtjänst via e-post eller telefon. Vi kommer be dig att dokumentera skadan med ett eller flera foton. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du avemballerar och inspekterar dina produkter noggrant. För företag gäller att anmälan om transportskador ska ha inkommit inom sju dagar.
För att ärendet ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning företas omleverans, avhjälpande eller prisavdrag.

Skulle emballaget och innehållet vara skadat så meddelar du detta till ditt postcenter eller direkt till transportören. Spara alltid den bekräftelse du får på att ditt gods är skadat. Vi är tacksamma om du meddelar oss snarast om det inträffar. Dock senast inom en vecka.

Skicka e-post till: info@sprudla.net eller ring till butiken på telefon: 0522-212 64

Hämta själv i butik

Om du vill så kan du välja HÄMTA I BUTIK i Ljungskile som leveranssätt i kassan. Då hämtar du själv dina produkter i vår butik. De ligger reserverade till dig i ett dygn och du betalar dina varor kontant eller med kort i butiken.

Vår butik har öppet vardagar mellan kl. 10.00 – 18.00 och lördagar kl. 10.00 – 15.00.

Övrig information

Vi på Sprudla tänker på miljön och återanvänder kartonger och emballage därför kommer du som kund inte alltid få nya kartonger med din leverans.

Kontakta oss gärna för mer information