Om Oss

Sprudla är en livsstilsbutik som säljer inredning, kläder, smycken, hudvård och delikatesser. Vi säljer bara saker vi älskar! Allt är noggrant utvalt från kända varumärken och vi handplockar också guldkorn som inte säljs i så många andra butiker. Butiken finns i "Nordströms hörna" i centrala Ljungskile. Vi stortrivs i den charmiga hörnlokalen som är placerad mitt i centrum. Vår målsättning är att kunna erbjuda våra kunder en stunds avkoppling och njutning för alla sinnen, en helhetsupplevelse helt enkelt!

Varmt välkomna till Sprudla!

Om Butiken

Sprudla AB
Hälle Lider 2A
459 32 Ljungskile, Sweden

Öppettider
Måndag - Fredag 10-18
Lördag 10-15


Kontaktinformation
070-6703067
info@sprudla.net

Linda Hedlund

Butiksägare

Jag äger och driver Sprudla sedan hösten 2006. Jag har alltid varit svag för det som sätter guldkant på vardagen   vackra ting och kläder! Drömmen om att ha en egen butik har funnits sedan tonåren. Jag kommer från en familj med många egna företagare så det har aldrig känts främmande för mig, och jag har flera fina förebilder som t ex min mamma, farfar och morfar. Att få skapa en mysig och inspirerande miljö med saker som jag handplockar och verkligen tycker om är lycka för mig! Jag brinner också för fina kundmöten. Mitt mål är att Sprudlas kunder ska få personlig service och att alla ska känna att vi som jobbar i butiken/webbshopen älskar vårt jobb!

Jag är så tacksam för att jag har möjlighet att driva och utveckla Sprudla i Ljungskile. Tänk att så många hittat till Sprudla i Nordströms hörna och att vi nu också finns på nätet!

STINA BOUCHER

Butik & Foto

 

LOVISA KLANG

Butik

HANNAH KOLDÈUS

HANNAH KOLDÉUS

Webshop & Butik

Kontakta oss

E-post*

Förnamn

Efternamn

Telefon

Företag

Kommentarer

Hitta oss