Butiken - Sprudla

Om Oss

Sprudla är en livsstilsbutik som säljer inredning, kläder, smycken, hudvård och delikatesser. Vi säljer bara saker vi älskar! Allt är noggrant utvalt från kända varumärken och vi handplockar också guldkorn som inte säljs i så många andra butiker. Butiken finns i ett rött gammalt magasin i centrala Ljungskile. Vi stortrivs i det charmiga magasinet med sina synliga stockar, bjälkar i taket och bäcken som rinner precis utanför. Magasinet har blivit ett utflyktsmål där våra kunder också kan njuta av en hembakad fika eller god lunch hos vår granne Cafe Flora. Den gamla bruksmiljön och närheten till vattnet gör att många upplever magasinet som en oas. Vår målsättning är att kunna erbjuda våra kunder en stunds avkoppling och njutning för alla sinnen en helhetsupplevelse helt enkelt!

Varmt välkomna till Sprudla!

Om Butiken

Sprudla AB
Vällebergsvägen 9B
459 30 Ljungskile, Sweden

Öppettider
Måndag - Fredag 10-18
Lördag 10 - 15

Kontaktinofrmation
0522-212 64
info@sprudla.net

Linda Klang

Butiksägare

Jag äger och driver Sprudla sedan hösten 2006. Jag har alltid varit svag för det som sätter guldkant på vardagen   vackra ting och kläder! Drömmen om att ha en egen butik har funnits sedan tonåren. Jag kommer från en familj med många egna företagare så det har aldrig känts främmande för mig, och jag har flera fina förebilder som t ex min mamma, farfar och morfar. Att få skapa en mysig och inspirerande miljö med saker som jag handplockar och verkligen tycker om är lycka för mig! Jag brinner också för fina kundmöten. Mitt mål är att Sprudlas kunder ska få personlig service och att alla ska känna att vi som jobbar i butiken/webbshopen älskar vårt jobb!

Jag är så tacksam för att jag har möjlighet att driva och utveckla Sprudla i Ljungskile. Tänk att så många hittat till Sprudla i magasinet och att vi nu också finns på nätet!

JANNIKE ÖRNHÖJD

Webshop, Foto & Butik

STINA BOUCHER

Butik & Foto

 

LOVISA KLANG

Butik

Kontakta oss

E-post*

Förnamn

Efternamn

Telefon

Företag

Kommentarer

Hitta oss